A Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. stratégiai feladata a Magyar Kormány által meghirdetett, a közép-európai térségben megvalósuló Gazdaságfejlesztési Programok szakmai támogatása. E cél elérése érdekében kialakítottuk a pályázati programok keretében elérhető eszközök, valamint szállítók bemutatását biztosító Gazdaságfejlesztési Programok Minősített Szállítói Adatbázisát.

Az online felületen keresztül a pályázók megtekinthetik a Gazdaságfejlesztési Programok keretében lehívható eszközöket, míg a gyártók számára lehetőséget biztosítunk az eszközök hivatalos minősítésére, illetve értékesítésére. 

Adatbázisunkba a szállítók jelentkezését követően a sikeres regisztrációról automatikus rendszerüzenetet küldünk. Sikertelen regisztráció esetén levélben tájékoztatjuk az elutasítás indoklásával, egyúttal lehetőséget biztosítunk a korrigálásra, és az ismételt regisztrációra. A minősített ügyfélprofil a regisztráció során megadott adatok ellenőrzését követően válik elérhetővé. 

Sikeres regisztrációt követően 8 nap áll rendelkezésre a teljes cég- és termékprofil feltöltésére. A cég az adatok ellenőrzését és jóváhagyását követően válik jogosulttá a minősített szállítói cím használatára.

Az adatbázisban való részvétel "de minimis" támogatásnak minősül. Az adatbázisban való megjelenés feltételeként a cég nyilatkozik, hogy "de minimis" támogatásban részesülhet és vállalja, hogy a támogatáshoz kapcsolódó bejelentést az illetékes hatóságok fele megteszi.

Az adatbázisba való jelentkezés folyamatos, várjuk a térségbe szállítani tudó hazai és külföldön bejegyzett vállalkozások regisztrációját.