TERMOMETAL D.O.O. ADA

ProgramVajdasági Gazdaságfejlesztési Program > Mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiák beszerzése
Cég tevékenységének típusaGyártó
Adószám101092577
Cégjegyzékszám08391726
Alapítás éve1986
Kapcsolattartó neveVajda Tibor
Kapcsolattartási e-mail címtibor.vajda@termometal-ada.com
Kapcsolattartó telefonszáma0631089105
Honlapwww.termometal-ada.com
Tevékenység rövid leírásaA Termometal k.f.t. Ada 1992. óta foglalkozik mezőgazdasági gépek pótalkatrészeinek és mezőgazdasági csatolható gépek gyártásával.

Ez idő alatt mindig igyekeztünk helytállni a piac kéréseinek és minőségi termékekkel feltölteni azt.

Termékeink jelen vannak az egész ország területén és a környező országokban egyaránt.

A termelésben elért vezetői pozíciónkat, melyet a vevőink bizalma igazol, a minőségbe való állandó befektetéssel, és vevőink igényeit és kérelmeit maximálisan szem előtt tartva értük el, miközben szigorúan betartottuk az ár és minőség közti arányt.
Mezőgazdasági gépek:
Rotációs fűkasza RotKos 10,135,165
Függesztett fél-nehéz traktor talajmarók PTF 145, PTF 165, PTF 185
Csillagkerekes rendsodró SUNCE
Kereskedelmi áru bő kínálatban

Bemutatkozás

A Termometal k.f.t. Ada vállalat több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a gépi megmunkálás terén. Működését 1986-ban kezdte meg kisipari hőkezelő műhelyként. Dinamikus fejlődésének köszönhetően hamar kinőtte magát a kisipari vállalatok közül és egyre bővítette a tevékenységi körét. 1992-ben a hőkezelés mellett beindította saját gépi megmunkálási programját, majd 1994-ben elindult a szlovén gyártmányú, gazdasági szállítójárművek erőátviteli alkatrész-, szerkezet- és reduktorgyártása. 1996-tól kezdődően a Termometal k.f.t. Ada vállalat mezőgazdasági kapcsolható eszközök pótalkatrészeinek, majd teljes gépek gyártásával kezdett foglalkozni, mely programját mind a mai napig megtartotta.

Sikeres üzletvitelének és annak a felismerésnek köszönhetően, mely szerint a géppark és a felszerelések folyamatos modernizálása elengedhetetlen, a Termometal k.f.t. Ada fejlődésének alapját 2002-től az autóipari kutató és fejlesztő központok számára gyártott alkatrészek, komponensek és szerelvények képezik. 2014-től termelési programját tovább bővítette speciális szerszámok, színesfém öntőszerszámok gyártásával, melyek közül az aluminíum öntőszerszámok előállításán van a hangsúly.

Ezek a tevékenységek magukkal vonták a folyamatos technikai-technológiai fejlesztést és a termelési spektrum folyamatos bővítését. Mivel ez a termelési program magasan képzett szakembereket igényel, a vállalat rendszeresen lehetőséget biztosít a dolgozók át- illetve továbbképzésére.

A Termometal k.f.t. Ada vállalat alapelveinek egyike az üzletfelekkel való jó üzleti kapcsolat ápolása, a partnerek állandóan változó követelményeinek, elvárásainak és szükségleteinek folyamatos felismerése, nyomon követése és az azokhoz való alkalmazkodás a közös érdekek megvalósításának szem előtt tartásával.

A Termometal k.f.t. Ada vállalat képes állandóan megújulni és bővülni, valamint folyamatosan növelni a gyártott termékek összetettségi fokát és a megmunkálási dimenziókat.

Termékek / szolgáltatások